GYORSHÍREK

Időjárás: támad a köd pénteken
Várható időjárás az ország területén péntek estig.

Citromos banántorta - Recept
A hétvégén valami különlegességgel szeretnéd meglepni a szeretteidet? Akkor készítsd el az alábbi receptet!

Pál Dénes: "120 százalékig hetero vagyok"
Mivel a Sztárban sztár műsorában tökéletesen bújt női előadók bőrébe, elindult a pletyka Pál Dénes szexuális beállítottságáról. Nos, az énekes most cáfol, sőt, azt is elárulja, nem facér. 

Kiszőkült Angelina Jolie
A színésznő Máltán forgatja az általa rendezett és írt By The Sea című filmjét, amelynek kedvéért új külsőre váltott.

A mínuszok után jövő héten 19 fok is lehet
A hűvös, őszi idő után jövő héten visszatér a tavasz: akár 19 fok is lehet.

Sümegtől Egerig - 5 legendás hazai vár
Hazánk sokat megélt történelmi jelentőségű várai  remek úti célként szolgálnak egy hétvégi kirándulás alkalmával, hiszen kulturális értékeik mellett, csodálatos kilátásukkal és színes programkínálatukkal visszarepítenek minket a királyok és várvédő hősök nem mindennapi világába. Cikkünkben bemutatunk öt csodálatos hazai erődítményt Sümegtől egészen Egerig!

Megváltozott Zimány Linda arca, ami egy friss fotóból derül ki
Zimány Linda - az egykori Britney Spears hasonmás - tegnap este egy selfie-t tett közzé, ami láttán mi igencsak meglepődtünk, ugyanis valami furcsa rajta. Nem tudjuk pontosan megfogalmazni, hogy mi, de valami más. Szerintetek mi lehet az?

Jessica Biel lehet, hogy terhes, az emberek pedig teljesen megőrültek
Justin Timberlake neje ott árulta el magát, hogy vásárlás közben lefotózták őt és egyre kerekedő pocakját. Bár a fiatal házaspár egyik tagja sem árult el semmit, az internet szinte kész tényként kezeli a három hónapos terhességet.

Törd meg a csendet! - "Elvette a kezem a sebváltóról és a nemi szervére tette"
Ági csak jogosítványt szeretett volna, ehhez azonban mindenképpen be kellett ülnie egy idegen ember kocsijába. Az oktató-tanítvány viszony, és maga a tanulás folyamata is a bizalomra épül, enélkül egyszerűen nem működik. Néha azonban visszaélhet a hatalommal rendelkező fél a bizalommal, ahogy ez Ági esetében is történt. Íme, a Törd meg a csendet! felhívására érkezett újabb történet.

Így lehetsz ízléstelen 85 millió dollárért!
Senkinek nem lesz újdonság, hogy a pénzzel nem jár szorosan együtt a jó ízlés – ha mégis így gondolnánk, akkor gyorsan nézzük meg, milyen házakat árulnak Magyarországon 200 millió forint felett. Az amerikai Curbed ingatlanokra specializálódott magazin most megtalálta a milliomos ízléstelenség iskolapéldáját, amin keresztül 22 lépésben bemutatja, hogyan érhetjük el azt, hogy minden látogató émelyegve távozzon egy körbevezetés után – mindezt 20 [...]

Szalonnasütés - Egy délután a Normafán
Szabadnap… Napsütés… Sütés-szalonna… Ja nem. Szalonnasütés! És bár már október van, de még elég jó az idő ahhoz, hogy kimenjünk a szabadba! Így kitaláltuk, hogy nincs is jobb kombó, mint egy kis séta szalonnasütéssel!!! Igen! Olyan régen volt részem szalonnasütésben, hogy el sem tudom mondani. Hát irány a legközelebbi (hivatalosan is engedélyezett) tűzrakó hely, vagyis irány a Normafa!

Ez lett a Costa Concordia sorsa
Megkezdődött a Costa Concordia tengerjáró roncsának darabokra szedése az északolasz Genova kikötőjében. A fémrészeket újrahasznosítják, a tengerjáró berendezési tárgyait bezúzzák, hogy a tragikus sorsú hajó tárgyaival senki se kereskedhessen.

Gyermeket vár a magyar sztárpár
Ez a mai nap csupa örömhírrel indul! Míg az amerikai sajtó Jessica Biel terhessége kapcsán tört ki örömujjongásba, addig kis hazánkban is nyilvánosságra hoztak egy hasonlóan fantasztikus hírt: a magyar sztárpár, Görbicz Anita és Vincze Ottó hamarosan szülők lesznek.

Ki illik hozzád a horoszkópod szerint?


2012. február 23.
Ki illik hozzád a horoszkópod szerint?

 

Mindenki szeretné tudni, hogy kivel illik össze. Vajon a kos nő passzol az oroszlán férfihoz? Kik a legösszeillőbbek, és kik azok, akik sosem jönnének ki egymással?

 

A csillagjegyünket születési dátumunk alapján kapjuk meg. Azt mondják, azok az emberek, akik azonos jegybe tartoznak, sok közös tulajdonsággal rendelkeznek, a szerelemben pedig meg lehet találni azokat a csillagjegyeket, amelyek jól összeillenek, és azokat is, amelyek kombinációja nincs jó hatással egy kapcsolatra.

 

Ki illik a Koshoz?

A Kos csillagjegyű emberek leginkább az Ikrek, Oroszlán, Nyilas és Vízöntő jegyűekkel élhetnek harmonikus kapcsolatban. A legjobb párosításnak a Kos és Vízöntő kapcsolatát tartják, ugyanis mindketten nagyra értékelik az élénkséget és a szenvedélyt.

 

Ki illik a Bikához?

 

Olvasd el a folytatást a napidoktor.hu-n.« vissza


KERESÉS


A SZERKESZTŐ AJÁNLATA
FRISS TÉMÁK

 


 

 


Eladó ingatlan
Albérlet Budapest
Albérlet-Kiadó lakás
Albérlet Debrecen
Albérlet Szeged
Albérlet Pécs