GYORSHÍREK

Teszári Nóra ronda kislánynak tartotta magát
Az iskolakezdés előtt az RTL Klub műsorvezetője gyermekkori képét osztotta meg közösség oldalán. A rajongók sok dicsérettel illették a képet, Nóra legnagyobb örömére.

Gallusz Niki: „Nem vallom magam leszbikusnak"
Gallusz Niki már régóta férfi társról nőire váltott. Ő azonban azt vallja, úgy él, mintha férjnél volna, csak éppen egy nővel.....

6 vagány felső az iskolakezdésre 5.000 forint alatt
Mindjárt itt az iskolakezdés, de hétvégén még van időnk, hogy beszerezzünk pár divatos, kényelmes és vagány pólót a suliba. Íme 6 felső, amit 5.000 forint alatt megvehetünk!

10 tény, amit sokan nem tudnak a spermáról (18+)
A Life.hu számtalan cikkben foglalkozott már a férfi ejakulátummal, más néven az ondóval. Itt az ideje azonban, hogy egyesítsük erőinket, vagyis minden tudásunkat a spermáról. Összegyűjtöttük hát, mit érdemes tudni erről a teremtő erőt képviselő folyadékról.

Gyulladáscsökkentő és memóriajavító - Íme, a szeder jótékony hatásai
A nyár végén, ősz elején érik a kissé fanyar ízű bogyós gyümölcs, a szeder. Cikkünkben utánajártunk, milyen jótékony hatásai vannak a fogyasztásának!

Így pucsított Berki Pamelája zsenge korában
Hódi Pamela szeret magáról retro fotókat mutogatni a közösségi oldalán, a mostani azonban mindent visz. Fiatalkori pucsítása mellett nem tudtunk elmenni szó nélkül.

Hirdetésben keresnek nőtlen férfiakat egy brazil faluba
Enyhítenék a férfihiányt egy sok hajadon lakta kis brazil faluban, Noiva do Cordeiróban, ezért felhívást tettek közzé, amelyben férjet keresnek maguknak a nők. 

Itt a divat ideje! - Fergeteges őszi bemutató a belváros szívében
Szeptember 11-én Budapest szívében a Hello Baby bár teljesen átalakul egy estére, hogy a Magenta – It’s Fashion Time!  – divatbemutatónak adjon otthont, ahol a márka 2014-es őszi kollekcióját mutatja be. A cég a nagyszabású divateseménnyel ünnepli új, Andrássy úti üzletének megnyitóját is. (x)

Osvárt Andinak nem jött be az álompasi
A szép színésznő bár megtalálta álmai lovagját, de a látszat mögött nem az rejtőzött, akit ő gondolt.

Így még biztosan nem láttad Dukai Reginát
A szép modellt jeges víz helyett egy adag gipsszel öntötték nyakon. Nem, Regina nem jótékonykodik, hanem a Sztárban sztár őszi évadára készül.

Berki Krisztián a rettegés bikáján
Ritkán látjuk az Édes Élet kőkemény macsóját rettegni, most azonban valódi félelem lett úrrá rajta, amikor egy igazi bikát kellett megülnie.

45 kilós a világ legnagyobb turbánja
Avtar Singh az a férfi, aki a világ legnagyobb turbánját viseli. Lenyűgöző az a fotó, amely még júliusban készült róla Indiában.

Írország, Te csodás! Íme, 10 lenyűgöző látványosság a smaragd szigeten
A festői szépségű Írországban egyszerűen annyi a látnivaló, hogy képtelenség felsorolni. Most mégis kiválasztottunk tízet a legszebbek közül, amelyeket nem érdemes kihagyni, ha a smaragd szigeten járunk!

Ki illik hozzád a horoszkópod szerint?


2012. február 23.
Ki illik hozzád a horoszkópod szerint?

 

Mindenki szeretné tudni, hogy kivel illik össze. Vajon a kos nő passzol az oroszlán férfihoz? Kik a legösszeillőbbek, és kik azok, akik sosem jönnének ki egymással?

 

A csillagjegyünket születési dátumunk alapján kapjuk meg. Azt mondják, azok az emberek, akik azonos jegybe tartoznak, sok közös tulajdonsággal rendelkeznek, a szerelemben pedig meg lehet találni azokat a csillagjegyeket, amelyek jól összeillenek, és azokat is, amelyek kombinációja nincs jó hatással egy kapcsolatra.

 

Ki illik a Koshoz?

A Kos csillagjegyű emberek leginkább az Ikrek, Oroszlán, Nyilas és Vízöntő jegyűekkel élhetnek harmonikus kapcsolatban. A legjobb párosításnak a Kos és Vízöntő kapcsolatát tartják, ugyanis mindketten nagyra értékelik az élénkséget és a szenvedélyt.

 

Ki illik a Bikához?

 

Olvasd el a folytatást a napidoktor.hu-n.« vissza


KERESÉS


A SZERKESZTŐ AJÁNLATA
FRISS TÉMÁK

 


 

 


Eladó ingatlan
Albérlet Budapest
Albérlet-Kiadó lakás
Albérlet Debrecen
Albérlet Szeged
Albérlet Pécs