GYORSHÍREK

Minden idők legtragikusabb cirkuszbalesetei
A Fővárosi Nagycirkusz idén lett 125 éves. Ez alatt az idő alatt mindössze néhány kisebb baleset történt itt – ám nem minden cirkusz volt ennyire szerencsés. Több társulat működését is beárnyékolják a múltban történt súlyos, olykor halállal végződő balesetek. Összegyűjtöttük a legismertebbeket. 

Schumi már tud kommunikálni! 1 hónapon belül hazaengedhetik
A legújabb hírek szerint Michael Schumacher már pislogással képes kommunikálni a családjával. Mivel az állapota ismét javult, így akár már a következő hónapban hazaszállíthatják.

Az ember, aki 25 éve pizzán él, de köszöni, jól van
A 38 éves Dan Janssen csak és kizárólag pizzát eszik 25 éve, de mindennap a táplálékának jelentős része ebből az ételből áll.

Mexikói tüzes leves - Recept
Szeretnéd a tüzes Mexikó ízeit a konyhádba varázsolni? Egyszerű receptünkkel nem lesz nehéz dolgod, próbáld ki te is ezt az isteni levest!

6 tipp a dolgozószoba kialakításához - Inspiráló belső terek
Az otthoni dolgozószobánk vagy az irodánk is lehet mutatós, hangulatos és harmonikus, mindössze pár apróságra kell figyelnünk. Íme pár tipp ezen helyiségek berendezéséhez, hogy jobban menjen a munka!

Nincs engedélye az Omega-tagokat megverő sofőr taxitársaságának
A médián keresztül üzenget egymásnak az Omega zenekar egyik megvert tagja, Benkő László és az elkövető taxis. A zenész azt állítja, fellépésük után támadt rájuk a sofőr, aki viszont arról beszélt, hogy a zenészek voltak ittasak. Elképzelhető az is, hogy Benkő perel és az is szóba került, hogy a taxistársaság  -amely egyébként kiáll a brutális sofőr mellett - engedély nélkül működik. Közben már a főpolgármester is megszólalt az ügyben. Sok a [...]

Nincs engedélye az Omega-tagokat megverő sofőr taxis társaságának
A médián keresztül üzenget egymásnak az Omega zenekar egyik megvert tagja, Benkő Dániel és az elkövető taxis. A zenész azt állítja, fellépésük után támadt rájuk a sofőr, aki viszont arról beszélt, hogy a zenészek voltak ittasak. Elképzelhető az is, hogy Benkő perel és az is szóba került, hogy a taxistársaság -amely egyébként kiáll a brutális sofőr mellett - engedély nélkül működik. Közben már a főpolgármester is megszólalt az ügyben. Sok a [...]

Volt szerelme vigasztalja Szabó Zsófit
Egyre többször látni Szabó Zsófit volt szerelme, Baronits Gábor oldalán. Nem csoda, hogy elindultak a találgatások: a két színész újra összemelegedett?

Holdbéli táj és kietlen szárazság - Ezek a világ legextrémebb sivatagai
Aki még soha nem járt sivatagban, el sem tudja képzelni, milyen is lehet ez a kietlen, forró, homokos táj, ahol életnek szinte nyoma sincs. Cikkünkben most összegyűjtöttük a világ legextrémebb sivatagait, ismerd meg őket!

Újabb megcsalási botrány! Bill Clinton nem bír betelni a nőkkel
A legújabb hírek szerint Bill Clinton egyszerűen nem bír betelni a nőkkel! Míg Hillarynek és Bill-nek a következő elnökválasztásra kellene koncentrálniuk, most újabb negatív pletykákkal kell foglalkozniuk.

Egészségmánia az Instagramon - nők, akiket érdemes követned!
Az Instagramon amellett, hogy meglesheted, hogyan élnek ismerőseid a hétköznapokban, csodás fotókat találsz a wellness életérzés világszerte népszerű képviselőitől. Ők nem sztárok vagy világhírű szakácsok, egyszerűen csak egészséges ételeket készítő bloggerek, amiket igen gusztán be is mutatnak a világhálón. Mutatjuk is 10 kedvencünket, akiket megéri követni!

Mennyei! Gluténmentes kókuszos-sárgabarackos szelet
A süti leánybúcsúra készült. Először kudarcnak tűnt a kinézete miatt, de nagy siker lett. Próbáld ki te is!

Dilemma: A hetero fiam egy meleg férfit szeret!
Aggódom a 21 éves fiamért. Mindig is egy nagyon széplelkű, kedves, ábrándozó gyerek volt, soha nem volt agresszív, nem verekedett, nem játszott harci játékokkal. De most úgy érzem, jobb lett volna, ha keményebbnek, férfiasabbnak nevelem…

Ki illik hozzád a horoszkópod szerint?


2012. február 23.
Ki illik hozzád a horoszkópod szerint?

 

Mindenki szeretné tudni, hogy kivel illik össze. Vajon a kos nő passzol az oroszlán férfihoz? Kik a legösszeillőbbek, és kik azok, akik sosem jönnének ki egymással?

 

A csillagjegyünket születési dátumunk alapján kapjuk meg. Azt mondják, azok az emberek, akik azonos jegybe tartoznak, sok közös tulajdonsággal rendelkeznek, a szerelemben pedig meg lehet találni azokat a csillagjegyeket, amelyek jól összeillenek, és azokat is, amelyek kombinációja nincs jó hatással egy kapcsolatra.

 

Ki illik a Koshoz?

A Kos csillagjegyű emberek leginkább az Ikrek, Oroszlán, Nyilas és Vízöntő jegyűekkel élhetnek harmonikus kapcsolatban. A legjobb párosításnak a Kos és Vízöntő kapcsolatát tartják, ugyanis mindketten nagyra értékelik az élénkséget és a szenvedélyt.

 

Ki illik a Bikához?

 

Olvasd el a folytatást a napidoktor.hu-n.« vissza


KERESÉS


A SZERKESZTŐ AJÁNLATA
FRISS TÉMÁK

 


 

 


Eladó ingatlan
Albérlet Budapest
Albérlet-Kiadó lakás
Albérlet Debrecen
Albérlet Szeged
Albérlet Pécs