GYORSHÍREK

„Mindenki merje magát szeretni!" Új kihívást indított Demcsák Zsuzsa
A jeges vizes őrület és a verses kihívás után Demcsák Zsuzsa úgy gondolta, újabb kezdeményezést szeretne elindítani. Célja, hogy mindenki merje magát szeretni.

Nánási Pál a a Playboy magazin kiadója, Hugh Hefner villájában járt!
15 évembe tellett, de bejutottam Hugh Hefner házába, és még a feleségét, Crystal Hefnert is lefotóztam.

Nőként dönteni - korszerű fogamzásgátlás
A korszerű fogamzásgátlás több mint egyszerű lehetőség a nem kívánt várandósság elleni védekezésre. A fogamzásgátló eszközök, módszerek használata (vagy elutasítása) a nők tudatosságának szimbóluma is egyben. Ahogy az is sokat elárul a nő családban, közösségben elfoglalt helyéről, helyzetéről és önbecsüléséről, ha figyelmen kívül hagyja az elérhető lehetőségeket, és a véletlenre vagy partnerére bízza magát és a jövőjét.

Bevallotta: kétszer is elvetélt Kelly Brook
A brit kebelcsoda Thom Evans-szel való kapcsolata alatt veszítette el kisbabáját – két alkalommal is.

Piros fűzőben áll színpadra Kökény Attila a Sztárban sztárban
A Sztárban sztár második évada vasárnap este 19 órakor startol. Akkor kiderül, melyik híresség pontosan kinek a bőrébe bújik. Néhány részletet azonban már most nyilvánosságra hozott a TV2.

Új kedvesétől akar gyereket Keresztes Ildikó exe, Kicska László
Miután az Edda együttes basszusgitárosa elvált volt feleségétől, Keresztes Ildikótól, karrierje és magánélete is harmonikusan alakult.  

Zámbó Krisztián a családi címert bőrén hordja majd
Zámbó Jimmy fia, Krisztián családi címert terveztetett, amit most magárra varrat egy tetováló művésszel.

Vége a szerelemnek: szakított pasijával Britney Spears
Egyes források szerint a karrierje miatt döntött a különválás mellett az énekesnő – mások azonban ennél jóval több vajat sejtenek David Lucado füle mögött.

A keresztfiánál vannak Csala Zsuzsa hamvai
A februárban elhunyt Csala Zsuzsa és testvére földi maradványai még nincsenek eltemetve. A hamvak Budán vannak, a színésznő keresztfiának rózsadombi lakásán – tudta meg a Bors. 

Vége! Bajor Imre szerepeit halála után senki nem viszi tovább
Bajor Imre betegsége alatt Lippai László vette át a nagybeteg színész főszerepét, Bajor halála után azonban leveszik a darabot a műsorról.

Megújulnak a bankjegyek! Holnaptól új tízezres jön – mutatjuk, hogy néz ki
Lecserélik a magyar bankjegyeket. Elsőként a tízezres újul meg. A jól megszokott Szent István kép azonban marad.

Almalekvár - Recept
Az almában számtalan fontos és nélkülözhetetlen ásványi anyagot találhatunk, így érdemes sokat fogyasztani belőle, akár lekvár formájában is.

Így mulaszd el a rossz szekrényillatot!
Többféle okból lehet párás, nedves szekrényünk levegője: lehet, hogy a rossz szellőzés, a hőhíd okozza vagy egyszerűen a saját figyelmetlenségünk, hogy még picit nedvesen tesszük vissza a ruhát. Bloggerünk tudja, hogyan oldjuk meg a problémát!

Változnak a kutyasétáltatás szabályai


Szerző: NO
2013. április 20.
Változnak a kutyasétáltatás szabályai

 

Újabb szabály vonatkozhat a kutyatartókra: hamarosan a parlament elé kerül a szabálysértési törvény módosítása, melyben büntetnék a póráz nélküli kutyasétáltatást, kivéve a kutyafuttatásra kijelölt területeken.
 
Több kutyás szervezet tiltakozik a módosítás ellen, mert a hatalmas parkok is közterületnek számítanak, és azokon kívül nincs túl sok lehetőség a városban kutyák futtatására. Árkosi József kutyakiképzőt arról kérdeztük, ha hatályba lép a törvény, milyen lehetőségek lesznek a kutyusok számára.
– Abban egyetértek, hogy az utcán, a forgalomban nem jó  póráz nélkül vezetni a kutyákat, de a parkok is közterületnek számítanak. Ez a törvény akkor állná meg a helyét, ha megfelelő mennyiségű és minőségű kutyafuttatókat létesítenének – magyarázta a kutyakiképző, aki hozzáfűzte: a kutyáknak szüksége van mozgásra ahhoz, hogy kiegyensúlyozott legyen. 
- Ha mesterségesen korlátozom a mozgásban, akkor gyakorlatilag ártok az állatnak. Amennyiben a parkokra is kiterjesztik a törvényt, akkor  az összes kutya gyakorlatilag rabláncon lesz, ami abnormális. Az lenne jó, ha  kézilabdapálya méretű kutyafuttatókat építenének. 
Cikk megosztása:


« vissza


KERESÉS


A SZERKESZTŐ AJÁNLATA
FRISS TÉMÁK

 


 

 


Eladó ingatlan
Albérlet Budapest
Albérlet-Kiadó lakás
Albérlet Debrecen
Albérlet Szeged
Albérlet Pécs