2024.07.22.

Impresszum

Kérem, böngésszen oldalunkon és lépjen velünk kapcsolatba, amennyiben visszajelzést szeretne adni a publikált tartalmakkal kapcsolatban vagy hirdetni szeretne a weboldalon.  A weboldalra vonatkozóan az alábbi tájékoztatás érvényes.

Elérhetőségek:

E-mail: hello@dogandpony.hu

Internet: dogandpony.hu 

Jogi felelősség

A honlapot magánszemélyek üzemeltetik, nem állami szervezetek. Az itt található anyagok a közösség által beküldött információkra épülnek és a látogatók általános tájékoztatását szolgálják. Célunk, hogy ezen információk mindig naprakészek és pontosak legyenek. A helyitema.hu által közölt információk tartalmáért és felhasználásáért az Üzemeltető nem felel.

A honlapon és a helyitema.hu cikkeiben található információk:

  • általános jellegűek
  • sokszor hivatkoznak külső honlapokra, de ezen oldalak tartalmáért az Üzemeltető nem vállal felelősséget
  • nem szakmai vagy jogi tanácsadásra szolgálnak
  • beküldött cikkekre és hírekre épülnek és azok tartalmáért vagy az azokból eredő károkért az Üzemeltető nem vállal semmilyen felelősséget

Az helyitema.hu által publikált anyagok, illetve információk hivatalos ügyekben nem használhatók fel, azok kizárólag tájékoztató jellegűek.

Az helyitema.hu honlapján található anyagok az Üzemeltető tulajdonát képezik. Az anyagok egy része az helyitema.hu szerkesztőségének előzetes engedélyével a forrás megjelölésével nem kereskedelmi célokra felhasználható, ha erre vonatkozó egyéb utalást a szöveg nem tartalmaz.